Roze Voetbalschoenen

Over de wedstrijd Feyenoord-Sparta valt weinig te melden. Sparta was dusdanig zwak dat Feyenoord zelfs met een fantasie opstelling fluitend won. Wat is er echter aan de hand met de voetbalschoenen van de spelers? Eind jaren 90 verbruide Henk Vos het volledig bij de Feyenoord fans door op witte schoenen te spelen. Anno 2010 lijkt echter het hek volledig van de dam. Heb gisteren Feyenoord spelers zien spelen op witte, gele, rode, zwarte en roze/paarse schoenen zien spelen. Sommigen spelen zelfs na rust op een andere kleur schoenen dan voor rust. Alles voor de sponser. Dit is Feyenoord onwaardig. Als Feyenoorder speel je op zwarte voetbalschoenen. Als je op kekke roze schoentjes wil spelen lijkt me ballet een betere sport, past meer bij die club uit 020.

7 Comments

 1. Herm says:

  Terechte constatering. Echter in mijn beleving speelt men op zwarte voetbalschoenen, niet in…

 2. tatjana says:

  wat is er mis aan opvallend gekleurde schoenen? Niemand die iets zegt over het feit dat ze buiten het voetbalveld rondlopen met dure designerkleren, zelfs tasjes van Louis Vitton, rondrijden met dure auto’s … Maar wel opmerkingen maken over roze? Voetbalschoenen? waar gaat de wereld naartoe? Als voetballer weet ik dat je soms graag wil opvallen door bepaalde dingen, is het dan niet beter dat ze willen opvallen met hun schoenkeuze dan met gemene tackels, ..? Het brengt ook wat kleur aan het voetbal zelf :p Nee, serieus als je echt iedereen dezelfde schoenen laat dragen gaat er dan ook weer discussie zijn over het merk, het materiaal, de eventuele kleuraccenten, … Er is altijd wel iets. Laat gwn de mensen beslissen met welke schoenen zij het liefst spelen. Vandaag de dag spelen weinig mensen bewust met zwart. Wit, rood, geel, groen, … alle jongeren, alle moderne voetballers houden ervan! zelfs de oude garde wordt momenteel gespot met gekleurde schoenen;) En ja ook ik heb 1 paar zwarte schoenen maar de rest? Wel die zijn wit; paars en rood. 4 verschillende kleuren schoenen. En weet je wat? Ik maak er geen probleem van, de supporters niet en de tegenstanders niet. Let some colour in your life 🙂

 3. Ogen laseren says:

  Wat denken jullie? Komt feyenoord dit afgelopen weekend nog te boven?

 4. naomi says:

  ik vind ze echt geweldig!

 5. hoihoi says:

  waar kan je ze kopen?
  ik moet ze hebben,

  een meisje die roze voetbalschoenen wil

 6. kim says:

  zooo vet,

  ik wil ze kopen, maar zijn bijn nergens en super duur!
  dus als je wat weet, let me know!
  maat 39

  gr, kim

 7. jeff says:

  Niks voor club uit 020, feyenoord drama