On the Road

De Global Burger King Convention is inmiddels al weer bijna een week afgelopen en dus zijn we inmiddels vertrokken uit Orlando.  Het leuke van onze roadtrips is dat elke dag weer een nieuw avontuur is. Zo bezochten we in St Augustine een spaans fort, Castillo de San Marcos.  In Jacksonville kregen we een rondleiding door de Budweiser brouwerij. Een van mijn favoriete onderdelen van onze roadtrips is het bezoeken van een sportwedstrijd. In Atlanta zagen we de Atlanta Braves de Pittburgh Pirates verslaan.  Aangezien Atlanta de bakermat is van Coca-Cola brachten we ook een bezoek aan The World of Coca-Cola.  Na anderhalve week in Amerika beginnen we hier al aardig in te burgeren. Zo merkte Jennifer vandaag al op dat de tafel bij Wafflehouse waar we aan zaten “breader” was in plaats van breder. Op de rol voor de komende dagen staan onder meer Nashville en Memphis. Voor de liefhebbers is in de linker kolom op dit weblog onder Gowalla te volgen waar we verblijven. Klik rechtsboven op dit weblog op Gowalla en je krijgt onze verblijfplaats op de kaart te zien.