Veertig

Zo dat staat er maar vast. Kan er echt niet meer omheen. Dertiger af, hello veertig! Tevens hoog tijd om dit weblog weer eens wat aandacht te schenken aangezien de laatste post al weer van maanden terug was. Even geen inspiratie om te bloggen zeg maar. Mijn veertigste verjaardag is er wel eentje to remember. Zo zat ik vorig weekend volledig verrast heerlijk te dineren bij Palazzo in gezelschap van mij ¬†ouders en schoonfamilie. Op 15 februari, mijn echte verjaardag, hebben Jen en ik van een heerlijke high-tea genoten bij Pink Lemon in Den Bosch. ‘s Avonds hebben we daar met vrienden gedineerd bij Allerlei. Inmiddels zijn Jen en ik in Berlijn aangekomen waar we tot woensdag zullen blijven. Ben dus eigenlijk al anderhalve week jarig! Bijgaand een afbeelding van de door Jen, bij de Adidas Store Berlijn, voor haarzelf ontworpen Adidas Superstars.