Berlijn revisited

Toeval wil dat de 2011 Burger King EMEA conferentie in Berlijn plaats vond. Zo was ik dus voor de tweede keer in een paar maanden in de Duitse hoofdstad. Naast het zakelijke gedeelte was er op zaterdag gelukkig ook genoeg tijd om de stad onveilig te maken. Op vrijdagavond waren er in onze hotelbar al een aantal Amerikanen ijshockey aan het kijken op tv. Daar zocht ik echter weinig achter. Tijdens onze bustour door Berlijn bleef ik de volgende dag echter Amerikanen in ijshockey kleding tegen komen. Met de bus aangekomen bij Galerie im Osten/O2 World viel het kwartje pas. Dankzij mijn iPhone ontdekte ik dat die avond de premiere van het NHL seizoen op het programma stond. Buffalo Sabres vs LA Kings. Eenmaal de bus uit waren de kaartjes snel gescoord. De NHL heeft er een fan bij.