De Klassieker

Hoe krijg je JW mee naar de betonbak die we de Amsterdam Arena noemen? Zorg dat Feyenoord speelt! Vandaag op uitnodiging van Sligro de klassieker bijgewoond. Het probleem is natuurlijk dat de klassieker al een paar jaar geen klassieker meer is aangezien er geen uitpubliek meer aanwezig mag zijn. Voelde me dan ook een soort “undercover” Alberto Stegeman toen ik de Arena betrad. Na Dreetje Hazes overleefd te hebben speelde Feyenoord een prima wedstrijd. Wel raar om niet gewoon lekker te kunnen juichen bij het doelpunt van mijn cluppie. Zal het Amsterdamse publiek wel nooit gaan begrijpen. Waarom je eigen spelers uitfluiten? En wie gaat er nou bij een 1-1 stand drie minuten voor het einde van de wedstrijd weg? ┬áNa de rode kaart voor Vermeer ging Ajax beter spelen dus al met al een gelijkspel waar mee te leven valt.